Buffet

buffetheader

Bij elk buffet zitten warme componenten. 
U heeft de keuze uit:

Bourgondische Vleesschotel:
Stukjes rundvlees met champignons en ui in rode wijnsaus.

Satéschotel:
Gemarineerde stukjes varkenshaas in satésaus

Kip Satéschotel:
Gemarineerde stukjes kipfilet in satésaus

Varkenshaasschotel:
Stukjes varkenshaas in champignon-roomsaus

Kip-Oriental:
Stukjes kipfilet met champignons, ananas en ui in een pangangsaus

Beenham:
Warme beenham met champignon-roomsaus of cumberlandsaus

Vispotje:
Diverse vissoorten in een romige dillesaus

 

buffet2


Buffet A (€ 8,75)

Rundvleessalade
Vers fruitsalade
Rauwkostsalade

Div. sauzen
Div. broodsoorten
Kruiden boter 

 

Buffet B (€ 10,50)

Rundvleessalade
Kipsalade
Vers fruitsalade
Rauwkostsalade
Pastasalade
Aardappelsalade

Rosbief
Fricandeau
Ham rol
Gevuld ei

Div. sauzen
Div. broodsoorten
Kruidenboter 

 

Buffet C (€ 12,50)

Als buffet B met 2X zoveel warm


Buffet D (€ 14,50)

Rundvleessalade
Kip- notensalade
Vers fruitsalade
Rauwkostsalade
Pastasalade
Aardappelsalade

Rauwe ham/meloen
Rosbief
Fricandeau
Ham rol
Gevuld ei

Garnalen
Gerookte forel
Makreel
Nieuwe haring
Gepocheerde zalm
Krabsalade

Div. sauzen
Div. broodsoorten
Kruidenboter


Buffet E (€ 17,50)

Rundvleessalade
Kip- notensalade
Vers fruitsalade
Rauwkostsalade
Pastasalade
Aardappelsalade
Kip-rijstsalade

Rauwe ham/meloen
Rosbief
Fricandeau
Ham rol
Gevuld ei

Garnalen
Gerookte forel
Gerookte zalm
Gerookte paling
Nieuwe haring
Rode zalm
Krabsalade
Tonijnsalade

Kaasplateau
Div. sauzen
Div. broodsoorten
Kruidenboter

Het aantal warme componenten hangt af van het aantal gasten.

Uit te bereiden met:   Gegratineerde aardappelgroenten schotel € 1,30 en/of rijst € 0,65.    Bavarois en div. ijssoorten à € 5,00.

Een maaltijdvervangend buffet heeft een aangepaste prijs:  Buffet A € 11,25 / B € 12,45 / C € 14,90 / D € 16,40 / E € 21,15.

Vegetarische aanpassingen mogelijk op verzoek.       Prijzen zijn incl. BTW